Followers

Thursday, January 3, 2013

Annyeong 2012

Assalamualaikum 2013..
Sekian sudah perjuangan di tahun 2012..Suka duka pahit manis semua dh jadi kenangan..Salam perpisahan jugak untuk kawan-kawan perjuangan di UniMAP setelah 4tahun bersama...Segala cerita lepas yang berlalu kalau diimbau sangat pun boleh bawak parah kt hati..So yang lepas biarla lepas.. 2013 dugaan, cabaran bakal menunggu aku..Tak sempat lagi aku nak berazam mcm org lain memandangkan dalam kepala aku ni macam dh xde space untuk fikir..Difikir balik azam aku dr kecik tak tercapai lagi..2013 ni akan aku usahakan sempurnakan realisasikan azam aku dari kecik tu..Cuma hati aku je perlu kuat untuk berdikari dan survive kt tempat orang..Terima kasih abah mama dan keluarga yang sentiasa ada..Maaf jgk sbb byk sshkan,byk habiskan duit sampai beribu-ribu dalam masa sebulan..Maaf jgk sebab tak mampu nk balas pengorbanan ma abah walaupun dh grad 2012..Walaupun ma abah tak baca pn blog ni tapi nk ckp dpn2 tak ckup keyakinan diri lg..In sha Allah ade hikmah di sebalik apa yang ditakdirkan..Tiada yg mudah dlm hidup dan tiada manusia yang hidup penuh kesempurnaan melainkan dia diduga dengan kesempurnaan..Doa kan yang terbaik untuk aku..Semoga 2013 ini akan berakhir dengan baik...Amin..

1 comment:

fathiahRAIHANA said...

penggunaan perkataan ma abah tu buat saya rasa mcm brcakap dgn ma abah sendiri pulak. hehe.
all the best in 2013 :)
may Allah bless!