Followers

Sunday, November 4, 2012

Convocation UKM: Siti & Jannah


Salam...
Just a few photo to share with other..First time shoot for convocation..Alhamdulillah diberi kesempatan utk capture perasaan happy org dh grad kn..Sbb time aku konvo just smpt photoshoot pre-convo outdoor je...sobs! Orang cakap time konvo la segala penat lelah kita sepanjang kita belajar terubat kan.. Most appreciate jgk sbb org bg chance utk aq yg baru lg dlm bdg photography ni utk capture precious moment kn.. Gamsahamnida!


"Convocation Outdoor Shoot"
Date: 28 October 2012
Venue: Ri-Yaz Heritage, Pulau Duyong, Kuala Terengganu
Belong to: Siti Syahirah & Wan Nurul Jannah











Gambar tak berapa nk elok lagi..And stkt tu je dulu mmpu aq teliti n share ngn korg..
After photoshoot ni aku trpkse bergegas bersiap ke KL..so mmg xde mse sgt utk transferring and editing..
Gmbr2 ni tuan empunye diri pn xdpt tgk lagi..Mostly gmbr ni free editing n kalo yg di edit pn simple editing je..Tahniah pada tuan yang konvo, semoga dapat pekerjaan yang baik yer... Hrp sgt gmbr2 ni memuaskan untuk tatapan tuan empunye diri... (^_^)


#Comments & Critics dialu-alu kn..

3 comments:

paan @ inaa said...

siti ni kwn matrix kita...singgah sini..kalu sudi folo kita blik..http://withlove256.blogspot.com

Amalina Salleh said...

salam,

Saya nak tanya awak dah dapat ke gambar convo awak from Fery Sabak?
Sebab saya pun ad gambar convo dengan Fery Sabak jugak but until now gambar x sampai2 lagi. Saya try call pun x dapat. Line pun masuk. Saya harap awak dapat reply comment ni.


Thanks..=)

syazatty said...

waahh... cantikk gmbar ^_^